1 min læsningNorrköpings danskere bankede Viktor Fischer og AIK i Stockholm

Glen Riddersholm og Norrköping var på en på papiret meget vanskelig opgave i den svenske hovedstad, men det klarede meget overbevisende.

1 min læsning
Norrköping Logo

Norrköping lagde fra land i Allsvenskan med bare ét skuffende point hjemme mod IK Sirius.

Den lukne sæsonstart lavede Glen Riddersholm, Marco Lund, Marcus Baggesen, Victor Lind og Vito Hammershøy-Mistrati i den grad om på mandag, da de slog Viktor Fischer og AIK med hele 0-3.

Den tidligere Vendsyssel- og Silkeborg-ungdomsspiller, Marcus Baggesen, lagde efter en halv times spil op til svenske Christoffer Nymans 0-1-scoring.

Den scoring fulgte islandske Arnor Traustason op med en scoring til 0-2 bare ti minutter senere.

Ved pausen reagerede AIK-træner, Andreas Brannstrom, da han tog den tidligere svenske landsholdsstjerne, Jimmy Durmaz, fra banen, men lige lidt hjalp det.

Med små ti minutter tilbage af kampen gjorde islandske Arnor Sigurdsson det til slutresultatet 0-3 på det svenske nationalstadion Friends Arena i Stockholm-forstaden Solna.

Med sejren rykker Norrköping op på Allsvenskans tredjeplads, og Riddersholms tropper er således blot overgået af de forhåndsfavoritter til det svenske mesterskab – de to seneste sæsoners mestre BK Häcken og Malmö FF.

Viktor Fischer spillede de første 79 minutter for AIK.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer