1 min læsningMedier: Marsch afviser Leicester – her er ny favorit til jobbet

Det er en særdeles velkendt manageri Premier League, der har indtaget rollens om favorit til managerposten i kriseramte Leicester.

1 min læsning
Tidligere Leeds-manager Jesse Marsch har angiveligt takket nej til jobbet i Leicester, og nu er Rafael Benitez i stedet favorit til jobbet som manager.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool, Chelsea, Newcastle og Everton.

Det er bestemt ikke en ukendt manager, der fører løbet om at blive den næste manager i hårdt trængte Leicester City.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano, er det nemlig den 62-årige spanier, Rafael Benítez, der har overtaget favoritværdigheden.

Den tidligere Leeds-manager, amerikanske Jesse Marsch, blev tidligere nævnt som den klare favorit til jobbet, men den løsning skulle nu være taget helt af bordet.

Det skulle dog være amerikaneren selv, der har takket nej til muligheden for at redde den synkende skude. Det skrev The Telegraph tidligere mandag.

Den engelske avis mener ellers at vide, at Marsch skulle have afholdt samtaler med Leicester om muligheden, men de samtaler har altså ført til, at amerikaneren har trukket følehornene til sig.

Følg Campo på Facebook

Den tidligere Chelsea- og Brighton-manager, Graham Potter, skulle også stadig være en mulighed, ligesom rygterne om danske Thomas Frank også nægter at dø helt.

Uanset hvem der sætter sig i det varme sæde i Leicester, så er missionen ganske klar. Alt handler således om overlevelse. Leicester ligger lige nu under nedrykningsstregen med to point op til Everton over stregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer