Bundesligaen

Comeback nærmer sig: Bayern-forsvarer tilbage i træning

Der kan være rigtig godt nyt på skadesfronten hos Bayern München, der potentielt kan have forsvarsspilleren tilbage før sæsonen slutter.

Der er gode og overraskende gode nyheder fra Bayern Münchens franske forsvarsspiller, Lucas Hernandez, der er tilbage på træningsbanen og træner med bold efter sin korsbåndsskade i november.
Foto: FC Bayern

Han spillede samtlige minutter for Frankrig ved VM i 2018.

I 2022 måtte han nøjes med 13.

Frankrigs VM-kampagne var ikke engang et kvarter gammel, da Lucas Hernandez i franskmændenes åbningskamp mod Australien den 22. april måtte lade sig udskifte med en grim knæskade.

Skaden viste sig hurtigt at være en korsbåndsskade, men allerede nu – knap fem måneder efter kampen mod Australien – er Hernandez tilbage på træningsbanen i Bayern.

Allerede i marts begyndte den 27-årige franskmand at kunne løbe, men nu begynder den daglige træning også at omfatte let spil med bold, lyder meldingerne fra den tyske storklub mandag.

– Godt nyt om Lucas Hernandez: FC Bayern-midterforsvareren trænede igen med bolden ved siden fødder 2. påskedag. Efter at have gennemført de første par uger af sin genoptræning i performance centeret på S¨bener Straße, begyndte Hernandez at løbe i marts. Nu har han taget det næste skridt på vejen til et comeback med nogle afleverings- og drible-øvelser, lyder den officielle melding fra det tyske storhold.

Endnu en spiller udgår for Frankrig: Forsvarsprofil færdig ved VM

Lucas Hernandez nåede inden sin korsbåndsskade bare syv kampe for Bayern München i denne sæsons Bundesliga.

Efter at have startet sæsonens første fire kampe, måtte franskmanden se til fra bænken i de efterfølgende to, hvorefter han løb ind i en fiberskade, der holdt ham ude i seks kampe. Efterfølgende nåede han tre kampe, inden Bundesligaen gik på pause for at give plads til VM i Qatar.

Bayern München melder ikke noget om, hvorvidt der er mulighed for, at Lucas Hernandez kan nå at gøre comeback i denne sæson. Bayern München har foruden to kvartfinaleopgør mod Manchester City i Champions League syv kampe tilbage i Bundesligaen. Den sidste er mod FC Köln den 27. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P