2 min læsningComeback nærmer sig: Bayern-forsvarer tilbage i træning

Der kan være rigtig godt nyt på skadesfronten hos Bayern München, der potentielt kan have forsvarsspilleren tilbage før sæsonen slutter.

2 min læsning
Der er gode og overraskende gode nyheder fra Bayern Münchens franske forsvarsspiller, Lucas Hernandez, der er tilbage på træningsbanen og træner med bold efter sin korsbåndsskade i november.
Foto: FC Bayern

Han spillede samtlige minutter for Frankrig ved VM i 2018.

I 2022 måtte han nøjes med 13.

Frankrigs VM-kampagne var ikke engang et kvarter gammel, da Lucas Hernandez i franskmændenes åbningskamp mod Australien den 22. april måtte lade sig udskifte med en grim knæskade.

Skaden viste sig hurtigt at være en korsbåndsskade, men allerede nu – knap fem måneder efter kampen mod Australien – er Hernandez tilbage på træningsbanen i Bayern.

Allerede i marts begyndte den 27-årige franskmand at kunne løbe, men nu begynder den daglige træning også at omfatte let spil med bold, lyder meldingerne fra den tyske storklub mandag.

– Godt nyt om Lucas Hernandez: FC Bayern-midterforsvareren trænede igen med bolden ved siden fødder 2. påskedag. Efter at have gennemført de første par uger af sin genoptræning i performance centeret på S¨bener Straße, begyndte Hernandez at løbe i marts. Nu har han taget det næste skridt på vejen til et comeback med nogle afleverings- og drible-øvelser, lyder den officielle melding fra det tyske storhold.

Endnu en spiller udgår for Frankrig: Forsvarsprofil færdig ved VM

Lucas Hernandez nåede inden sin korsbåndsskade bare syv kampe for Bayern München i denne sæsons Bundesliga.

Efter at have startet sæsonens første fire kampe, måtte franskmanden se til fra bænken i de efterfølgende to, hvorefter han løb ind i en fiberskade, der holdt ham ude i seks kampe. Efterfølgende nåede han tre kampe, inden Bundesligaen gik på pause for at give plads til VM i Qatar.

Bayern München melder ikke noget om, hvorvidt der er mulighed for, at Lucas Hernandez kan nå at gøre comeback i denne sæson. Bayern München har foruden to kvartfinaleopgør mod Manchester City i Champions League syv kampe tilbage i Bundesligaen. Den sidste er mod FC Köln den 27. maj.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer