3 min læsningChelsea, PSG, Juventus & Ajax: FC Nordsjællands U17-mandskab vinder Future Cup

De danske ungdomshold har mandag leveret et par ganske bemærkelsesværdige resultater, hvor nogle af verdens største mandskaber er blevet sat til vægs.

3 min læsning
FC Nordsjællands U17-mandskab vandt mandag Future Cup, hvor det undervejs blev til sejre over Ajax, Chelsea, PSG og Juventus.
Foto: AFC Ajax

Hvis konkurrenterne i Superligaen regner med, at FC Nordsjælland sælger sig ud af den nuværende succes, så er der dårligt nyt!

Mandag vandt FC Nordsjællands U17-mandskab nemlig Future Cup, som er en ungdomsturnering, som den hollandske storklub – og talentfabrik – Ajax arrangerer.

De unge nordsjællændere kronede en flot turnering med en stensikker 3-0-sejr over værter fra Ajax i finalen.

På vej til finalen var det i gruppespillet blevet til 1-1 mod Anderlecht, 4-1-sejr over Chelsea og en 1-0-sejr over Paris Saint-Germain.

1-0 lød sejren i semifinalen mod Juventus også på, inde Ajax altså blev sat til vægs på eget græs i finalen.

Foto: AFC Ajax.

Den tidligere Ajax- og Real Madrid-angriber, Klaas Jan-Huntelaar, overrakte pokalen til det danske mandskab, der også kunne brøste sig af at have turneringens spiller i form af Villum Berthelsen, der modtog sit personlige trofæ fra 84-årige Sjaak Swart, der stadig sidder på rekorden over flest optrædener for Ajax’ førstehold.

FC Midtjyllands U19 vinder Dallas Cup

Tidligere på dagen, ja faktisk i nat dansk tid, vandt FC Midtjyllands U19-mandskab den amerikanske turnering Dallas Cup, hvor de undervejs slog Real Madrid i semifinalen.

Midtjydernes startede ellers turneringen i Texas med et 0-2-nederlag til mexicanske Tigres, men siden så de sig ikke tilbage.

Først blev det til en 5-1-sejr over lokale Solar SC, inden costaricanske Alajuelense blev besejret 3-2.

I semfinalen blev det igen til en 3-2-sejr, og denne gang var det altså Real Madrid, der måtte se sig besejret på mål af Pontus Texel og to mål af Gustav Christensen.

Finalen stod natten til mandag mod brasilianske São Paulo FC, og her blev Malte Melin matchvinder med kampens enlige scoring i 1-0-sejren, mens forsvarsspilleren Mikkel Fischer blev kåret til MVP.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer