2 min læsningTidligere PSG-profil: Messi repræsenterer alt, jeg elsker ved fodbold – men jeg er skuffet

Den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jérôme Rothen elsker Lionel Messi, men han er ikke tilfreds med verdensstjernens tid i PSG.

2 min læsning
Jerome Rothen er skuffet over Messis tid i PSG.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

“Han er alt, jeg elsker ved fodbold!”

Det er sandt at sige, at den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jérôme Rothen er helt vild med Lionel Messi.

Men udenom kærligheden til spilleren, som mange kalder den bedste nogensinde, toner der en ordentlig gang malurt i kærlighedsbægeret frem for den tidligere franske landsholdsspiller – Messis tid i PSG.

Rothen, som selv spillede 180 kampe på PSG’s midtbane, har nemlig været meget skuffet over den mangedobbelte Ballon d’Or-vinders bidrag til den franske storklub.

– Messi repræsenterer fodbold, og alt jeg elsker ved fodbold. Han er en del af fodboldhistorien, og han er måske den bedste af alle generationer, men vi er ekstremt skuffede over hans bidrag til klubben i de to sæsoner, han har været her, fortæller han ifølge det portugisiske medie A Bola og fortsætter:

– Jeg snakker ikke engang om, hvad han gør på banen, men også hvordan han forsvarer klubben i interviews og fortæller, hvor godt han har det, og at han har fundet sit rette sted. Det er komplet modsat, vi har kun set negative ting.

Camp Nou med klar besked under ‘El Clasico’: Forsøger at kalde Messi hjem

Det er især forståelsen for klubben og dens historie, som den tidligere PSG-profil synes er manglende hos Lionel Messi.

– Han har aldrig vænnet sig til Paris, og alt det PSG står for. Det er en ung klub, men den har allerede en historie, og den skal respekteres. Man er nødt til at sætte os selv i en PSG-spillers sted, og det har han aldrig gjort, siger han yderligere.

Rygterne om en retur til Barcelona for Messi har taget fart i den seneste tid, og meget tyder også på, at argentineren ikke når til enighed med PSG om en forlængelse af sin kontrakt, som udløber til sommer.

Følg Campo på Facebook

Intet er dog definitivt endnu, og ingen andre klubber end Barcelona er blevet nævnt som mulige bejlere til Lionel Messi.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer