Serie A

Milan-boss bekræfter: Giroud forlænger – arbejder på nye aftaler med to øvrige stjerner

AC Milans fodbolddirektør, Federic Massara, bekræfter, at man kommer til at forlænge med Olivier Giroud, og at man samtidig arbejder på at forlænge aftalerne med to af klubbens største profiler.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - AC Milan v Tottenham Hotspur - San Siro, Milan, Italy - February 14, 2023 AC Milan's Brahim Diaz celebrates scoring their first goal with Theo Hernandez and Rafael Leao REUTERS/Daniele Mascolo

36-årige Olivier Giroud er ikke færdig med at score mål i Italien.

Den aldrende franskmand skriver nemlig under på en et-årig forlængelse med AC Milan. Det bekræfter klubbens fodbolddirektør ifølge Fabrizio Romano til Sky Sports.

Girouds tidligere kontrakt udløb allerede denne sommer, men den nye kontrakt, som Giroud nu med al sandsynlighed skriver under på, giver ham et ekstra år i klubben og udløber i stedet i sommeren 2024.

Udover at bekræfte forlængelsen med den franske måltyv gav Massara også en opdatering på kontraktforhandlingerne med to af klubbens største stjerner – Rafael Leao og Brahim Diaz.

– Vil vil forlænge Rafa Leaos kontrakt, og han vil det samme. Der er problemer, men dem arbejder vi på. Vi har brug for en løsning inden sæsonens udløb, fortæller Massara ifølge Romano om portugiserens kontraktsituation og tilføjer:

– Rafa (Rafael Leao red.) kommer til at have det sidste ord. Det er ikke nemt at sætte procenter på, men jeg vil sige, at det er 50/50 (om han forlænger eller ej red.).

Download vores app ved at klikke på banneret herunder. Så holder vi dig opdateret på de vigtigste nyheder fra fodboldverdenen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For Brahim Diaz’ vedkommende går spørgsmålet på, hvorvidt man skal forlænge spanierens ophold i Italien, eftersom han i øjeblikket er på leje fra Real Madrid.

– Brahim har gjort det rigtig godt her. Vi vil gerne mødes med Real Madrid og forhandle. Vi vil gerne beholde Brahim Diaz, for vi stoler på ham. Lad os se, om forholdene er til at forhandle med Real, siger fodbolddirektøren og spanierens situation.

Diaz’ lejeaftale med AC Milan udløber til sommer, mens Rafael Leao stadig har lidt over et år tilbage på sin nuværende kontrakt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P