Helt vildt: Drømmekasse og flyvende kult-keeper sørgede for sen Inter-skuffelse i Serie A

Et helt vanvittigt mål i de døende minutter sikrede Salernitana et enkelt point mod Inter, hvor også den aldrende mexikanske keeper Guillermo Ochoa spillede en hovedrolle.

Inter skuffede fælt mod Salernitana.

Inter formåede aldrig at lukke fredagens opgør mod Salernitana i Serie A, og i det sidste minut af den ordinære spilletid, sikrede et – måske tilfældigt – drømmehug udligningen til 1-1.

Kampens spiller skal dog findes i den helt anden ende af banen, hvor en storspillende Guillermo Ochoa holdt Inter fra fadet trods utallige kæmpechancer til blandt andet Romelu Lukaku.

Ochoa lukkede dog mål ind, da Inter allerede efter seks minutters spil bragte sig foran ved tyske Robert Gosens.

Men på trods af et chancehav i de resterende 84 minutter, tillod mexicanske Ochoa ikke Inter at lukke kampen – og det viste sig så at blive dyrt.

For i det 90. minut svævede et tidligt indlæg fra Antonio Candreva hele vejen over i det lange hjørne bag Andre Onana i Inter-målet og sørgede derfor for nok en Inter-skuffelse.

Dermed er Inter uden sejr i de seneste seks kampe i alle turneringer, men er stadig at finde på fjerdepladsen i Serie A trods pointtabet.

Husk, at campo.dk også er at finde på Facebook. Klik på banneret herunder for at følge os.