Dansker-oplæg hjalp Norwich til sejr over Jon Dahls Blackburn

Jon Dahl Tomassons Blackburn-mandskab måtte se sig slået med 2-0 i opgøret mod oprykningskonkurrenterne fra Norwich.

Norwich. Blackburn. Jon Dahl Tomasson. Jacob Lungi Sørensen

Jon Dahl Tomassons Blackburn-tropper havde mulighed for at cementere sin plads i Championships top seks, som giver adgang til playoff-kampene om oprykning til Premier League, da de fredag tog imod de direkte konkurrenter fra Norwich.

Den mulighed forspildte den danske manager og hans mandskab dog, da de led et skuffende nederlag på 2-0 mod de grøn-gule fra Norwich.

Blackburn dominerede ellers opgøret i store dele af kampen, som man dominerede både boldbesiddelse og xG i.

I sidste ende manglede man dog den skarphed, som Norwich viste sig at have noget mere af. Med et mål fra Liam Gibbs, som den tidligere Esbjerg-spiller Jacob Lungi Sørensen lagde op til, i første halvleg og et fra Gabriel Sara i anden halvleg, sikrede udeholdet sig i sidste ende sejren.

Resultatet ændrer ikke noget på tabellen i Championship, men Norwich ligger sig nu klods op ad Blackburn, som stadig indtage sjettepladsen i Championship.