1 min læsningMål og Highlights: Se FCK sikre semifinaleplads i Pokalen efter målløst remis mod hårdtkæmpende Vejle

F.C. Københavns 2-0-sejr fra første opgør viste sig at være nok, da man torsdag sikrede sig en plads i Pokalens semifinaler med 0-0 mod Vejle. Se mål og highlights fra kampen i artiklen.

1 min læsning
FCK booker billet til Pokalens semifinaler efter 0-0 mod Vejle.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

F.C. København sikrede sig en billet i DBU Pokalens semifinaler, da man formåede at holde Vejle fra fadet i et målløst remis torsdag aften. Dermed går de danske mestre videre med en samlet sejr på 2-0.

Det undertippede hjemmehold bed ellers flot fra sig og havde især i første halvleg flere muligheder for at bringe spændingen tilbage i opgøret, men FCK formåede at holde stand og er dermed videre i turneringen.

Således bliver det fjerde og sidste hold i puljen, når der senere torsdag trækkes lod til semifinalerne i turneringen. Har skal der trækkes lod om to opgør mellem de fire semifinalister: FC Nordsjælland, AaB, Silkeborg og FCK.

Vejle 0-0 F.C. København (Vejle tæt på chokstart, 4′)

Vejle 0-0 F.C. København (Dobbeltredning fra Grabara, 26′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer