1 min læsningSir Alex Ferguson modtager medalje 40 år efter triumf

Sir Alex Fergusons pokalskab er i forvejen bugnende fuldt, men nu må han forsøge at finde plads til endnu en medalje, der kommer 40 år på bagkant.

1 min læsning
Manchester United-Wrexham, Sir Alex Ferguson, Ryan Reynolds.

50 pokaler er det blevet til i Sir Alex Fergusons karriere.

Alligevel må sejren med Aberdeen i 1983 i Europa Cup for pokalvindere være noget helt specielt for den 81-årige skotte.

På trods af, at han vandt den for 40 år siden, så er det først nu, at han har modtaget medaljen for sejren i finalen over Real Madrid.

Grunden til dette skyldes, at man dengang kun udleverede medaljer til de startende 11 spillere samt de fem udskiftere på det vindende hold.

Men efter en stor arbejdsindsats fra AFC Heritage Trust (Aberdeen-forening, der kæmper for klubbens arv, red.), er det lykkedes at skaffe Ferguson og flere andre medlemmer af staben en medalje.

Noget den legendariske manager er glad og stolt over.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er en stor ære at modtage denne medalje, og jeg er meget taknemmelig for dem, der har arbejdet så hårdt, for at få det til at ske.

– Det slid, de har lagt i det og gode samarbejde med UEFA er noget, jeg sætter stor pris. Det er også fantastisk at se, hvordan nogle af de folk, der har arbejdet utrolig hårdt bag kulissen i klubben, modtage den belønning de fortjener, siger den tidligere Manchester United-manager.

Sir Alex Ferguson nåede at tilbringe syv år i Aberdeen som manager, i en tid, hvor han udover den europæiske triumf også vandt det skotske mesterskab tre gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer