1 min læsningTidligere PL-profil: Han skal være Chelsea-manager – og det er ikke Nagelsmann

Gary Neville, der tidligere har været mangeårig anfører i Manchester United, mener, at Chelsea skal kigge andetsteds end Julian Nagelsmann, når de vælger ny manager.

1 min læsning
Gary Neville
Soccer Football - Premier League - Fulham v Wolverhampton Wanderers - Craven Cottage, London, Britain - February 24, 2023 Sky Sport pundit Gary Neville before the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Efter Graham Potters fyring søndag aften, har mange navne allerede været i spil som ny Chelsea-manager.

Zinedine Zidane, Diego Simeone, Luis Enrique og specielt Julian Nagelsmann, der blev fyret i Bayern München i sidste uge, har allerede spøgt mange steder.

Men hvis man spørger Gary Neville, der i dag arbejder som fodboldekspert hos engelske Sky Sports, så er ingen af disse den rigtige mand til at overtage tøjlerne hos The Blues.

– Baseret på, hvad Todd Boehly (Chelseas ejer, red.) har sagt, har Chelsea handlet ind til de næste tre sæsoner. Det eneste de mangler er en angriber.

– Hvis de så udpeger Zidane, Enrique eller Simeone, vil de have yderligere 300 millioner pund til at handle for, da de ikke vil være tilfredse med nogle af de spillere, der er hentet til klubben på det seneste, siger Neville til Sky Sports.

Gary Neville er dog helt klar over, hvem han så mener skal være den næste mand i det varme Chelsea-sæde.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– De er nødt til at gå efter en manager, der vil arve det hold der er nu – og være glad for det. Mange af dem er unge, og det er lige noget for en manager som Mauricio Pochettino, fortæller Gary Neville.

Pochettino har også stor erfaring fra Premier League, da han tidligere har stået i spidsen for både Southampton, men også Chelseas lokalrivaler fra Tottenham.

Det er derfor ikke en kommentar som alle Chelsea-fans er lige glade for de sociale medier, men mon ikke det ændrer sig, såfremt den argentinske manager skulle ende med at få jobbet og blive en succes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer