2 min læsningStartopstillinger: Peter Bjur med startdebut mod Randers – Duelund ikke med

AGF møder Randers FC i en vaskeægte østjysk derby, når holdene mandag aften går på banen på Ceres Park. Her kan du se startopstillingerne.

2 min læsning
AGF Randers Superligaen
AGFs Mikkel Duelund i kamp med Randers FCs Mikkel Kallesøe under superligakampen mellem Randers FC og AGF i Randers mandag den 13. marts 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Rasmus Bertelsen har sat navn på sin første startopstilling, efter han blev udpeget som Randers’ nye cheftræner, da Thomas Thomasberg tog turen vestpå til FC Midtjylland.

De 11 startende ‘heste’ skal i kamp mod lokalrivalerne fra AGF, i en kamp, hvor der kæmpes for mere end blot tre point. Det er både håneretten samt jagten på bronzemedaljer, der også er på højkant.

Bliv klar til opgøret og se startopstillinger og statistikker herunder

På trods af sejr til det århusianske mandskab i de seneste opgør mellem de to østjyske hold, fortæller statistikken noget andet, når man kigger på kampe, der er foregået på Ceres Park.

I de seneste 11 kampe på AGF’s hjemmebane, har holdet fra Danmarks næststørste by kun vundet en enkelt af dem mod randrusianerne, mens Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af seks af 11 opgør.

Se H2H-statistikken for de seneste fem kampe mellem AGF og Randers FC herunder

Tidligere AaB-bomber stopper karrieren som 28-årig

AGF-startellever:

Randers FC-startellever:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kampen mellem AGF og Randers fløjtes op klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer