International Fodbold

Status på EM-kvalifikationen: Sådan ser Danmarks gruppe ud efter de første to opgør

De første to opgør for hver af nationerne i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe er færdigspillet. Her er status på gruppen.

Status på Danmarks EM-kvalifikationsgruppe.
Foto: Paul Faith/AFP/Ritzau Scanpix

Søndag blev en skuffende dag med danske briller i EM-kvalifikationen.

Efter at have været foran med 2-0 ved pausefløjt mod Kasakhstan, tabte Kasper Hjulmands tropper overraskende med 3-2, hvilket efterlader landsholdet med en sejr og et nederlag efter de to første spillerunder.

De resterende danske gruppemodstandere har søndag aften ligeledes været i aktion, og dermed er den første omgang EM-kvalifikationsopgør i gruppe H nu overstået.

Her får du overblikket på, hvad status er i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe efter første af flere landsholdssamlinger

Som bekendt blev det til dansk nederlag søndag. Det efterlader det danske landshold med tre point i to kampe.

Andetsteds spillede Slovenien mod undertippede San Marino. Og her blev det til den forventede slovenske sejr, da San Marino blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen. Således har Slovenien nu maksimumpoint – seks point i to kampe – mens San Marino stadig har første point tilgode.

Nordirland og Finland stødte ligeledes sammen søndag aften. I en forholdsvis jævnbyrdig affære blev det til en smal finsk udesejr på 1-0 i det nordirske, hvilket bringer vores naboer af point med de danske drenge – tre point i to kampe. Da Nordirland sejrede i første opgør mod San Marino, gør det samme sig gældende her – tre point i to kampe.

Stor dansk nedsmeltning: Danmark taber overraskende til Kasakhstan

Danmark skal forsøge at rejse sig efter søndagens nederlag mod Kasakhstan, når Nordirland gæster Parken den 16. juni. Få overblikket på Danmarks fulde kampprogram i EM-kvalifikationen her.

De første opgør i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe efterlader således følgende stilling i gruppen:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P