Premier League

Eriksen melder ud: Nærmer sig comeback

Christian Eriksen nærmer sig så småt et comeback. Nu giver danskeren en opdatering på genoptræningen efter skaden, der har holdt ham ude i to måneder.

Christian Eriksen nærmer sig comeback for Manchester United.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen er fraværende i disse dage for det danske landshold.

Det skyldes, at danskeren i øjeblikket er i gang med at komme sig over den skade, som han løb ind i i slutningen af januar måned.

Men den danske Manchester United-profil nærmer sig stille og roligt comebacket til fodboldbanen. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

Her kommer han blandt andet ind på, hvor mærkeligt det er ikke at være en del af det danske landshold, når de i disse dage spille EM-kvalifikationskampe. Det er dog ikke helt uvant.

– Det er mærkeligt ikke at være afsted med landsholdet. Normalt er man afsted, og nu følger jeg dem herfra på afstand i stedet for at være sammen med dem.

– Det er mærkeligt, men det er sket før, så man vænner sig til det. Man nyder det dog i mindre grad, fortæller Christian Eriksen.

Alle snakker om Højlund, Bellingham og Musiala: Her er fire talenter du også bør kende

– Men ja, det går godt (med skaden, red.). Jeg er lige begyndt at være udenfor med fodboldstøvler på, som man kunne se på Instagram.

– Og så tager vi den derfra. Det er det næste skridt. Jeg har været i træningslokalet i nogle uger nu, og nu er det tid til at flytte genoptræningen udenfor.

Christian Eriksen har været ude med en ankelskade siden FA Cup-opgøret mod Reading den 28. januar. I en længere periode har han gået rundt med skinne om anklen, men den tid er altså nu forbi.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P