1 min læsningPensioneret argentinsk måltyv med Messi-råd: Tag tilbage til Barca!

Sergio Agüero mener, at Lionel Messi bør tage tilbage til Barcelona og slutte karrieren der, og at der desuden er god chance for at få ham 'hjem'.

1 min læsning
Serio Agüero føler sig ret sikker på, at Lionel Messi kan vende tilbage til Barcelona.
Foto: Pilar Olivares/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kunne være en smuk historie.

Hvis Lionel Messi vendte hjem til, hvor han har sine fodboldmæssige rødder, FC Barcelona, for at slutte karrieren.

Og selvom Lionel Messi i øjeblikket er på kontrakt hos Paris Saint-Germain, og at den franske klub angiveligt arbejder på at forlænge den kontrakt, så går snakken stadig lystigt om en Barca-retur for verdensstjernen.

Og ifølge Messis tidligere holdkammerat på det argentinske landshold, Sergio Agüero, er det ikke så usandsynligt igen, at Messi tager tilbage til Catalonien.

– Jeg har en fornemmelse af, at der er 50 procents chance for, at Messi tager tilbage til Barca. Jeg synes, Leo skal stoppe karrieren i Barca, fortæller Agüero under en livestream i forbindelse med Gerard Piques syv-mandsturnering, King’s League.

– Hvis præsident-Laporta tager kontakten, tror jeg Messis retur vil nærme sig, siger han yderligere.

Messi-milepæl og hovedrolle da verdensmestrene vandt i populært gensyn

Der har tidligere været meldinger om, at Barcelonas præsident, Joan Laporta, har holdt møder med Messis far om en potentiel retur denne sommer.

Lionel Messi er for nuværende på kontrakt hos PSG. Den udløber dog allerede denne sommer, så Barcelona har allerede muligheden for at hente argentineren her, hvis de økonomiske muskler rækker til det.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer