2 min læsningOfficielt: OB sender angriber til Sverige

Superliga-klubben OB bekræfter torsdag formiddag, at man har udlejet en af klubbens angribere til Allsvenkan-klubben Mjällby AIF.

2 min læsning
OB udlejer Max Fenger til Mjällby AIF.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I denne uge har rygterne floreret.

OB’s Max Fenger skulle være på vej til Sverige på en lejekontrakt.

Og torsdag formiddag har OB så bekræftet, at netop dette nu er tilfældet. Således melder klubben, at man har indgået en aftale med den svenske Allsvenkan-klub Mjällby AIF.

Der er tale om en lejekontrakt gældende for den resterende del af Superligasæsonen – frem til den 31. juli.

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Max Fenger i OB-trøjen, og derfor glæder den 21-årige angriber sig også til den nye udfordring – han håber dog på en snarlig retur til Odense.

– Mit mål med det her lejeophold er at få spillet en masse kampe og komme i kampform igen. Jeg kan godt se, at lige nu – hvor jeg ikke har spillet kampe i de sidste syv måneder – er jeg langt fra at få spilletid, der vil betyde noget. Ti minutter i slutningen af kampene vil måske ikke rykke mig det store, så jeg har brug for at få spillet kontinuerligt, og jeg er sulten efter spilletid, så jeg synes, det var en spændende mulighed, siger Max Fenger og fortsætter:

– Det sidste halve år har været med mange mørke skyer, men forhåbningen om at komme retur foran de stribede fans og få lov til at spille for Odense igen, det har hver dag motiveret mig på træningsbanen. Det har været ærgerligt, at jeg ikke har kunnet hjælpe til i den her sæson, men jeg har en forhåbning om, at jeg kommer skarp tilbage, så jeg kan hjælpe holdet i den kommende sæson.

Max Fenger står i alt noteret for 73 kampe i den stribede OB-trøje med 13 mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer