1 min læsningOfficielt: Hesten har fået ny rytter – Randers FC præsenterer ny cheftræner

Thomas Thomasberg er fortid i Randers FC, og det har nu banet vej for klubbens langvarige assistenttræner Rasmus Bertelsen, som overtager styringen hos kronjyderne.

1 min læsning
Rasmus Bertelsen ny cheftræner i Randers FC.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Rygterne har svirret i løbet af torsdagen.

Rygter, der har sendt den nu forhenværende Randers-cheftræner Thomas Thomasberg til FC Midtjylland – et skiftet der nu er blevet bekræftet officielt – hvilket har gjort plads til en ny mand i spidsen for kronjyderne.

Tidligere torsdag blev det i flere medier meldt, at det efter al sandsynlighed ville blive klubbens aktuelle assistentræner, Rasmus Bertelsen, som ville overtage tøjlerne hos hestene. Og det rygte er nu også blevet bekræftet officielt.

I en melding på klubbens hjemmeside bekræfter Randers FC, at Rasmus Bertelsen fremover vil være den nye mand i spidsen for Randers.

Det oplyses, at Bertelsen er blevet tilknyttet på en kontrakt, som gør ham til cheftræner i Randers frem til sommeren 2026. Og det er ikke første gang, at Rasmus Bertelsen agerer cheftræner i klubben.

Tilbage i 2018 var Bertelsen således midlertidig cheftræner i klubben i forbindelse med en fyring af den daværende cheftræner Ricardo Moniz. Ellers har Rasmus Bertelsen brugt sin tid som assistent i klubben siden oktober 2017.

Officielt: Thomasberg overtager i FC Midtjylland

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer