1 min læsningMedie: William Kvist var på blokken i AIK Stockholm

William Kvist skulle angiveligt have været på blokken i AIK Stockholm i forhold til et nyt job som sportschef i klubben.

1 min læsning
William Kvist var på blokken i AIK.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den svenske Allsvenskan-klub AIK Stockholm sagde i november 2022 farvel til klubbens daværende sportschef Henrik Jurelius.

Siden da har klubben været på jagt efter en erstatning til posten. Og her har Randers FC’s Søren Pedersen angiveligt været nævnt, men skulle have takket nej til henvendelsen.

Men nu er det også kommet frem, at William Kvist har været på blokken i den svenske storklub. Faktisk skulle han angiveligt have været til samtale i AIK. Det skriver Sportsbladet.

Det meldes dog samtidig, at William Kvist, på trods af interessen og mødet, trak sig tidligt fra forløbet og dermed med lav sandsynlighed kommer til at tage over i AIK.

I stedet skulle det være Sarpsborgs sportschef Thomas Berntsen, der skulle være favorit til at overtage jobbet som Sportschef i klubben.

Senest kom det frem, at William Kvist ikke genopstiller som medlem af bestyrelsen i F.C. København.

Fra William Kvists eget perspektiv er han blevet tvunget ud af klubben. Han ønskede selv at fortsætte i FCK, men det har angiveligt ikke være et ønske, som klubbens ejere gengældte.

Læs mere om dette herunder

Kvist blev tvunget ud af FCK: Jeg er uønsket hos ejerne

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer