2 min læsningHjulmand før EM-kval: Det skal vi vise oven på VM-skuffelse

Det danske landhold har noget at bevise oven på skuffelsen ved VM-slutrunden i Qatar, når Finland torsdag aften gæster Parken.

2 min læsning
Kasper Hjulmand, Danmark mod Finland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand og de danske drenge skal torsdag aften i aktion for første gang i EM-kvalifikationen til EM 2024.

Samtidig er det første gang, at det danske landshold skal i aktion, siden det blev til et skuffende VM-exit i det indledende gruppespil i slutningen af 2022.

Og det stiller krav til det danske landshold, som skal ud at vise, at VM-skuffelsen var en enkeltstående fejl. Det fortæller Kasper Hjulmand, som glæder sig til torsdagens kamp mod Finland i et fyldt Parken, til Viaplay.

– Jeg synes jo, at vi igennem lang tid – både i den tid jeg har været her, men også før det – har bygget et rigtig, rigtig godt fodboldlandshold. I den tid, jeg har været med, har vi jo braget nogle rigtig gode kampe af, hvor vi har scoret mange mål og klaret en VM-kval helt ‘outstanding’.

– Det handler om den måde, vi udtrykker os på. Den måde vi spiller på. Der har vi en base, som vi skal ud at have fat i igen, fordi der var for mange minutter til VM, hvor vi ikke gjorde det. Og det skal vi have fat i igen og vise, at vi er her endnu.

– Jeg tror, at folket – både dem der sidder bag skærmen og på stadion – de vil se, at vi kommer ud med fuld energi og vilje til at vise, at vi er her endnu. Vi er nogle gutter, som hele Danmark kan være stolte af. Og det vil vi ud at vise. Vi spiller for Danmark og for danskerne.

Trods kæmpe VM-skuffelse: Danskerne er stadig vilde med landsholdet

Kampen mellem Danmark og Finland fløjtes op foran et tætpakket Parken torsdag aften klokken 20:45.

Opgøret kan følges direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.

Se hele interviewet med Kasper Hjulmand i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer