1 min læsningAvis erfarer: Her er Randers FC’s nye cheftræner – overtager efter Thomasberg-exit

Randers FC skal have ny cheftræner, da Thomas Thomasberg angiveligt skifter til FC Midtjylland. Her er manden, der tager over.

1 min læsning
Rasmus Bertelsen overtager cheftræner-stillingen i Randers FC.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En trænerrokade ser ud til at blive en realitet i den danske Superliga.

Torsdag formiddag meldte flere medier, at FC Midtjylland har handlet ind på cheftrænerpositionen hos Superliga-konkurrenter fra Randers FC.

Således skulle den nye FCM-cheftræner snart hedde Thomas Thomasberg. Og det efterlader en ledig plads på cheftrænerposten i Kronjylland. Men også her skulle et nyt navn angiveligt være på plads.

B.T. erfarer nemlig, at man fra Randers FC’s side skulle have valgt at give klubbens nuværende assistenttræner Rasmus Bertelsen chancen i spidsen for klubben.

Rasmus Bertelsen har været assistenttræner i Randers FC siden 2017 og stod i den forbindelse i spidsen for hestene i 17 kampe som midlertidig cheftræner tilbage i 2018.

Avisen melder, at Randers FC og Rasmus Bertelsen angiveligt skulle være nået til enighed om en aftale gældende for de kommende tre år – frem til sommeren 2026.

Avis afslører: Han bliver FC Midtjyllands nye cheftræner

Der er endnu ikke meldt noget ud officielt fra hverken Randers FC eller FC Midtjylland.

Det eneste, der med sikkerhed vides, er, at FC Midtjylland vil præsenterer klubbens nye cheftræner torsdag klokken 15:00 på et pressemøde på MCH Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer