2 min læsningKæmpe overraskelse: William Kvist er fortid i FCK

William Kvist genopstiller ikke til bestyrelsen i PARKEN Sport & Entertainment. Angiveligt fordi han er blevet tvunget ud af ejerkredsen.

2 min læsning
William Kvist er færdig i FCK.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

William Kvist kommer i fremtiden ikke længere til at være en del af PARKEN Sport & Entertainment.

Det står klart, efter F.C. København tirsdag skriver på sin hjemmeside, at den tidligere FCK-profil ikke genopstiller til bestyrelsen i selskabet.

Årsagen til den tidligere landsholdsspillers pludselige stop i hovedstadsklubben er uvist, men ifølge Tipsbladet er Kvist blevet tvunget ud af bestyrelsen af klubbens ejere.

Til de danske mestres hjemmeside siger bestyrelsesformand, Allan L. Aggerholm således:

– Vi skylder William stor tak for hans indsats i bestyrelsen. Han tog en stor og vanskelig opgave på sig, da klubben havde brug for det, og han har siden været bindeled mellem den sportslige afdeling og bestyrelsen. Det skylder alle FCK´ere ham respekt for, og han vil altid være velkommen i klubben og i Parken.

Dog mener Tipsbladet at vide, at ønsket, om at Kvist ikke skal fortsætte i bestyrelsen, kommer direkte fra ejerkredsen. Så altså primært fra Erik Skjærbæk og Peter Korsgaard, der sammen ejer 50,3 procent af stemmerne.

Officielt: FCK forlænger med stortalent

Ønsket om en afskedigelse af William Kvist skulle angiveligt bunde i flere af hans udtalelser i pressen, som ejerkredsen angiveligt mener har været for ærlig.

Kvist tog i sin tid stor del i fyringen af Ståle Solbakken tilbage i 2020 og var i det hele taget personen, der virkede til at tage kampen op med nordmanden, mens han også var med til at ansætte Jess Thorup som Solbakkens afløser

Klubben melder ikke noget om, hvem der skal overtage Kvists plads i bestyrelsen, men Agerholm understreger, at man nu går på udkig efter en med stor erfaring og international indsigt, som kan overtage hans rolle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer