2 min læsningRasende Lössl efter misset top seks: Det er dommerens skyld!

FC Midtjylland-keeper Jonas Lössl var rasende på kampens dommer, Sandi Putros, efter FC Midtjylland glippede Mesterskabsslutspillet mod Silkeborg.

2 min læsning
Jonas Lössl raser mod Sandi Putros.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var drama til det sidste, da Superligaens Grundspil søndag eftermiddag blev afgjort.

Og selvom det forhånd så rigtig svært ud for FC Midtjylland at få fingrene i en af de sidste pladser i Mesterskabsslutspillet, så kom det i de døende minutter rigtig tæt på i kampen mod Silkeborg.

Et annulleret mål i kampens slutminutter betød, at kampen endte 3-3, hvilket ikke var nok til at stjæle en plads i det fine selskab. Og skal man tro FC Midtjyllands Jonas Lössl, så var kampens dommer Sandi Putros skyld i, at det ikke blev til Mesterskabsslutspil i denne omgang for FC Midtjylland.

I et interview med Viaplay efter opgøret rettede Lössl skarp kritik mod Putros, som han mener dømte imod FC Midtjylland i kampen.

– Det klinger jo hult, når man står her og ikke er kommet i top seks og så stå at skyde skylden på alle mulige andre. For det er ikke andres skyld. Men det var simpelthen ikke værdigt den indsats fra ham i dag (Sandi Putros red.). Han mister fuldstændig grebet om kampen. Han dømmer nogle situationer den forkerte vej på meget meget afgørende tidspunkter – og rigtig rigtig mange af dem.

– Jeg føler decideret, at vi er blev dømt imod i dag. Jeg er helt brændt af. Mest af alt synes jeg, at det er sindsygt, når man så går til ham og snakker med ham – jeg ved godt, at jeg ikke var stille og rolig til sidst, der havde jeg simpelthen fået nok – så er der ingen indblik. Det er simpelthen for ringe!

Jonas Lössl raser mod Sandi Putros
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Jeg tager ansvar for vores sæson. Det er den, der er skyld i, at vi er her og skal kæmpe om det. Men han er skyld i, at vi ikke er med nu.

– Han dømmer nogle tvivlsituationer imod os, som var meget meget afgørende i den her kamp, hvilket gør, at vi ikke vinder. Ergo havde vi vundet, var vi kommet i top seks.

Dagens resultat betyder, at FC Midtjylland ender på en ottendeplads i Superligaens Grundspil. Og dermed står den altså på nedrykningsspil, når Superligaen igen vender tilbage efter landskampspausen.

Se hele interviewet med Jonas Lössl i videoen øverst i artiklen

Mål og Highlights: Se målfesten mellem Silkeborg og FC Midtjylland – ubrugeligt for begge

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer