3F Superligaen

Maxsø retter skarpt kritik af ‘CV’: Overholdt ikke aftalen!

Andreas Maxsø langer stærkt ud mod Carsten V. Jensen, som han mener ikke har overholdt sin del af aftalen om et skifte væk fra Brøndby.

Andreas retter skarp kritik af Brøndby og Carsten V. Jensen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Andreas Maxsø sikrede sig i vinterens transfervindue et skifte fra Brøndby IF til MLS-klubben Colorado Rapids.

Men der har flere gange tidligere været bud efter den 29-årige stopper, der blandt andet blev meldt til Rostov, Bordeaux og Maccabi Tel Aviv.

Og skal man tro Maxsø selv, så kunne det godt være blevet til et tidligere skifte til udlandet. Grunden til, at det aldrig kom i stand skyldes, at Brøndby – nærmere bestemt Carsten V. Jensen – ikke overholdt sin del af aftalen.

I et interview med Viaplay sætter Andreas Maxsø nogle perspektiver på situtationen i Brøndby, hvor han endte med at spille i tre og et halvt år, før et skifte kom i stand.

– Der er blevet lavet nogle aftaler, da jeg skrev under med Brøndby… Og de blev desværre ikke overholdt, indleder Andreas Maxsø.

– Da jeg kom gratis til Brøndby, blev vi enige om, at det var to år, og hvis jeg så gjorde mig fortjent til at komme afsted, så ville de ikke sætte en stopper for det. Jeg var lidt skuffet over, at den aftale ikke blev overholdt. Men igen… Sådan er fodbold. Livet går videre.

Andreas Maxsø retter skarp kritik af Carsten V. Jensen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Der sker en masse ting bag kulisserne, som ikke behøver at komme frem. Jeg er et meget simpelt menneske, og jeg går meget op i respekt. Hvis man laver en aftale, så laver man en aftale.

– Jeg forstår godt, det er business, men vores karrierer er korte som spillere, og vi skal nå at opleve en masse ting og tjene nogle penge til efter vores karrierer.

Hård kritik af Brøndby: Maxsø langer ud efter ‘CV’ – havde ondt af Niels

‘CV’ selv afviser dog, at han er løbet fra en aftale angående Maxsø.

– Vi har til punkt og prikke opfyldt det, der er i de aftaler, vi har lavet med Andreas Maxsø, fortæller han til Viaplay.

Andreas Maxsø skiftede til Brøndby i september 2019 fra KFC Uerdingen. Her nåede han at spille 112 kampe med syv mål og to assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P