2 min læsningMedie: Haalands City-kontrakt ændret – besværliggør mulig transfer

Der er eftersigende sket en ændring i Erling Haalands Manchester City-kontrakt som følge af Pep Guardiolas forlængelse med klubben, der gør det sværere for interesserede klubber at hente nordmanden.

2 min læsning
Erling Haaland frikøbsklausul Manchester City.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 1. juli 2022.

Det var dagen, hvor Manchester Citys målsluger Erling Haaland officielt blev kontraktmæssig Manchester City-spiller.

Siden da har der været spekulationer om, hvorvidt aftalen med den engelske storklub indeholdt en frikøbsklausul, der kunne blive aktiveret af interesserede storklubber rundt om i Europa.

Samtidig har der været forlydener om et muligt fremtidigt samarbejde mellem Erling Haaland og den spanske kongeklub Real Madrid. Senest da Erling Haalands agent offentligt udtalte, at Real Madrid er alle spilleres drøm, hvilket skabte overskrifter i medier verden over.

Men tilbage til Haalands mulige frikøbsklausul. Der har nemlig været meldinger om, at klausulen skulle gøre sig gældende fra 2024. Her skulle interesserede klubber kunne aktivere klausulen ved at betale Manchester City 200 millioner euro – svarende til små 1,5 milliarder kroner.

Men torsdag melder det spanske medie Marca, at der med Manchester City-manager Pep Guardiolas forlængelse med klubben tilbage i november er sket en ændring i Haalands kontraktforhold med klubben.

Historiske Haaland tangerer vild Champions League-rekord

Frikøbsklausulen i sig selv, som mediet stadig mener at vide lyder på 200 millioner euro, er ikke ændret. Men til gengæld skulle gyldighedsdatoen for klausulen have ændret sig.

Med Pep Guardiolas forlængelse er der eftersigende blevet tilføjet endnu et år til Haalands frikøbsklausul, således at den 22-årige nordmand først kan købes fri af sin City-kontrakt som følge af klausulen i 2025 frem for i 2024.

Pep Guardiola har dog tidligere berettet, at der ikke er nogen frikøbsklausul i aftalen – i hvert fald ikke i 2024.

Erling Haaland er fortsat på kontrakt i Manchester City, hvor han har imponeret stort med 39 mål og fem assists i de første 35 kampe for klubben, frem til sommeren 2027.

Mål og Highlights: Se ustyrlige Haaland score fem gange i Manchester Citys storsejr over RB Leipzig!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer