3F Superligaen

Mandefald i AaB: Otte spillere fraværende ved dagens træning

Problemer i AaB frem mod sidste opgør i Superligaens grundspil i weekenden. Otte spillere var fraværende ved torsdagens træning.

Otte AaB-spillere fraværende ved torsdagens AaB-træning.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det ser ikke ligefrem godt ud, når man kigger på Superliga-tabellen med AaB-briller.

Således har den nordjyske klub en del terræn at indhente, hvis man fortsat vil kalde sig Superlig-klub efter sommer. Syv point er man i skrivende stund efter AC Horsens, som er de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen.

Men torsdag ser ondt ud til at være blevet værre. Således skriver Nordjyske torsdag eftermiddag, at hele otte AaB-spillere har været fraværende ved dagens træning.

Ifølge mediet måtte profiler som Rasmus Thelander og Kilian Ludewig begge udgå fra dagens træning med skadesproblemer, mens Andreas Poulsen har fået et tilbagefald efter træningen onsdag og derfor ventes ude mod Randers på søndag.

Derudover ligger nordmændene Daniel Granli og Jonas Skulstad syge, mens Younes Bakiz, Kasper Jørgensen og Jeppe Pedersen ligeledes er på skadeslisten.

– Vi har lidt for mange, der er ramt på samme tid, men de fleste skader skyldes decideret uheld, og sygdom er også svært at gardere sig imod, fortæller AaB-cheftræner Erik Hamrén til Nordjyske.

AaB-boss freder Hamrén: Trænerskifte ikke aktuelt

På søndag venter den sidste udfordring for AaB i Superligaens grundspil, før ligaen deles over på midten, og det gælder kvalifikationsslutspillet og kampen for overlevelse i de resterende 10 Superliga-kampe.

Først gælder det dog opgøret mod Randers FC, som finder sted søndag klokken 15:00 på Aalborg Portland Park. Kampen kan følges direkte på Canal 9 og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P