Champions League

Klopp trækker i land: Hvis bare der er én procents chance..

Det er et bjerg, Liverpool onsdag aften skal bestige, når de gæster Real Madrid i Champions League ottendedelsfinalens returopgør.

Liverpool-manager Jürgen Klopp går efter videre avancement mod Real Madrid, selvom englænderne tager til Spanien med et vanskeligt udgangspunkt.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er et par ting, Liverpool-fansene kan hænge deres hat på forud for aftenens opgør mod Real Madrid.

Selvom Liverpool tager til den spanske hovedstad med et forfærdeligt 2-5-udgangspunkt fra hjemmekampen, skal englænderne ‘bare’ kopiere resultatet fra en af sine seneste to udekampe i Champions League.

Først i oktober slog Liverpool nemlig skotske Rangers med 1-7, og sidst i samme måned slog de Ajax 0-3. Første resultat vil sende Liverpool direkte videre, mens en engelsk 0-3-sejr vil give forlænget spilletid og potentiel straffesparkskonkurrence.

De fleste vil dog mene, at det med de forsvarende Champions League vindere fra Real Madrid venter en modstander af en helt anden kaliber, og det er manager Jürgen Klopp enig i. Ikke desto mindre har han siden første kamp ændret sin tilgang til returopgøret.

– Efter sidste kamp sagde jeg, at [Real] Madrid med det resultat er videre til næste runde. Men nu er vi her, tre uger senere, og ved, at der først skal spilles en kamp, og hvis bare der er én procents chance, så vil jeg gå efter det, lyder det fra Klopp.

Inter-boss bekræfter: Her ligger Lukakus fremtid

– Vi er her for at møde en ekstremt stærk modstander og forsøge at vinde kampen i morgen (onsdag, red). Uanset hvor vanskeligt det er, så er det formentlig muligt – ikke sandsynligt men muligt – og det er derfor, vi er her, lyder det videre fra tyskeren.

Liverpool har et hul på 24 point op til Arsenal i toppen af Premier League med 12 kampe tilbage, så selvom det virker usandsynligt, så er en storsejr på Bernabeu og deraf videre avancement formentlig klubbens bedste mulighed for tilføje sølvtøj til trofæskabet i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P