Serie A

Inter-boss bekræfter: Her ligger Lukakus fremtid

Romelu Lukaku nærmer sig afslutningen på sit lejeophold i italienske Inter, og efter et undervældende ophold, er planen klar for den belgiske angriber.

Inters bestyrelsesformand Beppo Marotta bekræfter nu, at Romelu Lukaku returnerer til Chelsea efter indeværende sæson.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Romelu Lukaku spiller lige nu under to forskellige kontrakter.

En lejekontrakt i Inter og en fast kontrakt i Chelsea, der først har udløb i sommeren 2026.

Efter en undervældende første sæson tilbage på Stamford Bridge i sidste sæson, blev Lukaku helt tilbage i juli 2022 udlejet til Inter, hvor han tidligere havde haft stor succes.

Heller ikke her er belgieren nået op på det niveau, som man tidligere har set fra ham, og nu bekræfter Inter, at Lukakus fremtid umiddelbart ligger i London.

– Lejeperioden var for én sæson, så den 30. juni, uanset hvor godt han spiller, så returnerer han til Chelsea, siger Inters CEO Beppe Marotta ifølge Sky Italia.

Lukaku har i denne sæson blot scoret tre mål i 14 Serie A-kampe, mens det er blevet til yderligere to scoringer i tre Champions League-kampe.

Han har undervejs i sæsonen været plaget af flere forskellige skader, men Marotta har en anden forklaring på, hvorfor 29-årige Lukaku ikke længere er den spiller, der bombede Inter til det italienske mesterskab i 20-21-sæsonen.

Inter sled sig videre til kvartfinalen efter overtidsdrama

– Det her har været en hidtil uset sæson. Jeg henviser naturligvis til VM. De problemer, vi har gennemgået, er andre klubber også gået igennem med spillere, der spillede ved VM.

– Lukaku er et af eksemplerne. Marcelo Brozovic er ikke den Brozovic, vi kender. Lukaku har ikke fundet den form, han er nødt til at have for at spille sit bedste fodbold. Han er stadig ikke på sit bedste eller den spiller, vi har set i tidligere sæsoner, lyder det fra Marotta.

Romelu Lukaku spillede to af Belgiens tre kampe under VM, hvor ‘De Røde Djævle’ skuffende måtte rejse hjem allerede efter gruppespillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P