Dansk Fodbold

Fravalgt midtstopper kæmper i Premier League – Hjulmand håber på afklaring

Kasper Hjulmand følger Jannik Vestergaards situation i Leicester tæt, efter danskeren er sendt ud i kulden. Landstræneren håber på en snarlig forsoning.

Jannik Vestergaard er udeladt fra den danske landsholdstrup
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Janniks Vestergaards sæson har hovedsageligt været tilbragt på tribunen.

Det er nemlig ikke blevet til meget spilletid for midtstopperen i engelske Leicester City, hvor manager Brendan Rodgers ikke har fundet plads til danskeren i mange af sine trupudtagelser.

Vestergaard har tidligere været fast mand på Kasper Hjulmands landshold, men når spilletiden ikke er derefter, kan landstræneren ikke finde plads til ham. Noget Hjulmand ærgrer sig over, ligesom situationen i Leicester ikke synes holdbar for danskeren.

– Jeg har ikke talt med Jannik de seneste dage, men det er selvfølgelig en af de bagsider i en fodboldspillers karriere, og jeg håber igen, at der vil komme forsoning, og at de finder hinanden.

– Jannik er en superdygtig spiller og har en masse kvaliteter i sig endnu, så jeg håber selvfølgelig på, at der kommer en afklaring for Janniks skyld.

– Han er en supergod spiller, og jeg holder meget af ham. Så jeg håber på forsoning i Leicester så hurtigt som muligt, fortalte Kasper Hjulmands på tirsdagens pressemøde.

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

Den 30-årige dansker har gennem sin karriere trukket den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet 35 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P