2 min læsningFCK’er imponerer Kasper Hjulmand: Han har store kvaliteter

Mohamed Daramy er tilbage på landsholdet, og det er der ifølge Kasper Hjulmand god grund til, da FCK-profilen tilfører nogle offensive kvaliteter.

2 min læsning
Mohammed Daramy med storspil i sejren mod OB.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

12. november 2021.

Det var senest, at Mohamed Daramy havde sin gang på det danske A-landshold.

Siden da, har han været at finde på det danske U21-landshold, hvor han igennem længere tid var fast inventar.

Nu er han tilbage på A-landsholdet til kampene mod Finland og Kazakhstan, efter at have imponeret Hjulmand i Superligaen efter VM-pausen.

– Han boksede i efteråret med at finde sit niveau og finde sig selv. Jeg synes, at han, siden Superligaen er startet, er blevet bedre og bedre.

– Lidt som type er det en spiller, som vi mener, at vi kan få brug for. Det er en spiller, som kan sætte en mand, da han har de offensive kvaliteter i en-mod-en.

Hjulmands kanin i hatten: Det havde jeg ikke forventet

– Finland er fantastiske til at forsvare, så man har nogle gange brug for nogen til at skabe noget ubalance, og der er Mo en af dem, som har de bedste kompetencer til at sætte og gøre noget offensivt, siger Kasper Hjulmand.

Hjulmand mener, at Daramy stadig har plads til at udvikle sig, men at F.C. København-spillerens bedste dage stadig er foran ham.

– Han har nogle meget store kvaliteter på nogle ting, mens han har nogle andre områder, hvor han skal dygtiggøre sig på for at blive en komplet fodboldspiller.

– Han er på rette vej og har gjort en forskel, så jeg ser en spiller, som kan gøre noget, hvis vi får brug for det, udtaler landstræneren sig.

Den 21-årige lejesvend fra Ajax har indtil nu spillet fire landskampe for Danmark.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer