Premier League

Se listen: Hvilke Premier League-klubber har været hårdest ramt af skader? Kriseramte storklubber topper listen

Et engelsk medie har lavet en opgørelse over, hvor mange kampe hver klub i Premier League samlet set har misset i denne sæson - særligt Liverpool og Chelsea har været hårdt ramt.

Liverpool er ifølge opgørelsen det hold, der har været hårdest ramt af skader i denne sæson.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

“Man skal også huske, at vi har været hårdt ramt af skader!”

En sætning de fleste fans kan finde på at bruge i flæng, når det ikke kører som smurt i netop deres klub, men som ofte er sagt uden nogen form for belæg.

Men nu kan Premier League-fans verden over faktisk bruger udtrykket på et oplyst grundlag. I hvert fald har det engelske medie The Times lavet en opgørelse, som giver en del af svaret på, hvilke klubber der har været hårdest ramt af skader.

Listen er en opgørelse over, hvor mange kampe klubbernes spillere til sammen har misset på grund af skader i indeværende Premier League-sæson.

Allerøverst på listen – og også et godt stykke foran de skadesplagede forfølgere – finder vi ikke overraskende Liverpool.

Liverpools spillere har nemlig samlet set misset 162 kampe i indeværende sæson, hvilket til dels skyldes langvarige skader til offensive profiler som Diogo Jota og Luis Diaz, mens flere øvrige profiler også har siddet ude med skade.

Jürgen Klopp har flere gange både i denne sæson og tidligere sæsoner brokket sig over det hårde kampprogram, fordi hans spillere bliver hårdt belastet af de mange kampe – og i denne sæson har han måske noget at have det i.

Journalist: Liverpool-profil tilbage fra langstidsskade i weekenden

Bag Liverpool finder vi et andet kriseramt storhold – Chelsea. Graham Potters tropper har langt fra været lige så hårdt ramt som Liverpool, men er alligevel indtil videre på 124 missede kampe fordelt på alle deres skadesramte spillere i denne sæson.

I den anden ende af listen ligger denne sæsons darlings i Premier League, nemlig det velspillende Brighton mandskab, som samlet set har måtte undevære spillere i, hvad der svarer til 46 kampe denne sæson, mens Manchester City har misset næstfærrest kampe med kun 49.

Du kan se hele listen efter den relaterede artikel.

PSG-træner om Neymars skade: Et tab, men bedre for balancen

Så mange kampe har Premier League-klubbernes spillere misset til skader i denne sæson:

Liverpool: 162 kampe

Chelsea: 124 kampe

Newcastle: 122 kampe

Nottingham Forest: 120 kampe

Bournemouth: 116 kampe

Wolves: 108 kampe

Manchester United: 106 kampe

Leeds: 104 kampe

Leicester: 103 kampe

Everton: 97 kampe

Crystal Palace: 97 kampe

Brentford: 94 kampe

Southampton: 83 kampe

Arsenal: 79 kampe

Tottenham: 78 kampe

Fulham: 70 kampe

West Ham: 63 kampe

Aston Villa: 63 kampe

Manchester City: 49 kampe

Brighton: 46 kampe

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P