2 min læsningMedie: Gerrard tæt på nyt job – har holdt møde med klubtoppen

Steven Gerrard skulle angiveligt snart lande et nyt og overraskende manager-job i udlandet. Og her kommer han til at stå i spidsen for en dansk landsholdsspiller.

2 min læsning
Steven Gerrard tæt på nyt manager-job i Trabzonspor.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

13 sejre i 40 kampe og et pointsnit på 1,18 per kamp.

Det var resultatet af den tidligere Liverpool-profil Steven Gerrards periode som manager i Premier League-klubben Aston Villa. Et resultat der førte til en fyreseddel i slutningen af oktober 2022.

Siden har Steven Gerrard været fri på markedet. Rygterne gik på en mulig overtagelse af landtrænerjobbet i Polen, mens også landstræner for England blev nævnt frem til Gareth Southgates forlængelse. Men nu, små fem måneder efter fyringen i Aston Villa, ser det angiveligt ud til, at Steven Gerrard igen snart vil være at finde på sidelinjen.

Det er det britiske medie Mirror, der har opsnappet en historie i det tyrkiske medie Karar, der fortæller, at Gerrard skulle være tæt på at lande et nyt manager-job i den tyrkiske klub Trabzonspor.

Den tyrkiske klub, hvor danske Jens Stryger Larsen blandt andet gør sig, er i øjeblikket uden en manager, hvilket skulle bane vejen for Steven Gerrard.

Ifølge mediet besøgte Gerrard Istanbul tidligere på ugen for at spise middag med en fra klubbens top, Ertugrul Dogan, som i øjeblikket vicepræsident og bestyrelsesformand i klubben.

Medie: Gerrard kan være på vej mod overraskende nyt job

Ertugrul Dogan stiller i øvrigt op til et snarligt præsidentvalg i klubben. Og netop dette skulle være en afgørende faktor. Dogan skulle nemlig angiveligt have lovet at udpege Gerrard som manager, hvis han vinder det kommende valg.

Det meldes, at forventningen er, at Dogan vinder præsidentvalget som vil blive afholdt snarligt, efter klubbens præsident Ahmet Ağaoğlu forlod stillingen i starten af marts. Og det skulle altså betyde, at Gerrard vil blive tilbudt managerposten.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer