LaLiga

Medie: Real Madrid jagter Benzema-erstatning i Tottenham

Ifølge et spansk medie, har Real Madrid kikkerten rettet mod tre forskellige angribere, når de kigger efter deres næste angriber.

Richarlison kan være på vej til Real Madrid
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Nottingham Forest - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - March 11, 2023 Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring their first goal with Ben Davies, Pedro Porro and Richarlison REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et stort, rundt 0.

Det er, hvad der står ud for Richarlison, når man kigger på hans scoringer i Premier League denne sæson.

Alligevel har den spanske gigant Real Madrid øjnene rettet mod brasilianeren, når de leder efter Karim Benzemas arvtager i kongeklubben. Det skriver El Mundo Deportivo.

På trods af de manglende scoringer, så skulle Carlo Ancelotti være ganske klar på at genoptage samarbejdet med den 25-årige angriber, som han trænede i deres fælles tid Everton, hvor de to fik et godt forhold til hinanden.

Det spanske medie skriver desuden at både Kylian Mbappé og Goncalo Ramos også er at finde på denne liste. To angribere, der i denne sæson har scoret henholdsvis 18 og 15 ligamål for deres respektive klubber.

Mål og Highlights: Se Tottenham i målrig sejr mod Nottingham Forest

Dermed må de vurderes, rent målscoringsmæssigt, at være foran Richarlison i køen, når Real Madrids næste 9’er skal findes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P