2 min læsningMedie: Dansker højt på ønskelisten i Juventus

Den italienske storklub Juventus skulle angiveligt have en dansker øverst på ønskelisten frem mod sommerens transfervindue.

2 min læsning
Morten Hjulmand højt på ønskelisten i Juventus
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Små 100 millioner kroner var ikke nok.

Således kunne Serie A-klubben Lecces præsident, Sticchi Damiani, i slutningen af februar fortælle, at man havde afvist et bud på omkring 97 millioner fra Southampton på den danske midtbanespiller Morten Hjulmand.

Men selvom det første konkrete bud på Hjulmand blev afvist, da man fra Lecces side ønsker flere penge i kassen i forbindelse med en handel, så har det ikke fået store europæiske klubber til at droppe jagten på den 23-årige dansker.

Sidenhen er klubber som Tottenham, Atlético Madrid og Roma blevet nævnt som mulige destinationer for Hjulmand.

Men nu bringes endnu en storklub i spil. Således melder La Gazzetta dello Sport, at interessen for Morten Hjulmand skulle være stor for den italienske storklub Juventus.

Klubben skulle angiveligt være på jagt efter nyt blod til midtbanen. Og her har man haft flere kandidater i spil på ønskelisten. En liste, der nu er kogt ned til to spillere; Morten Hjulmand som nummer ét og Sassuolos Davide Frattesi som nummer to.

Medie: Premier League- og LaLiga-storklubber holder øje med Hjulmand – sendte scouts til weekendens opgør

Her kaldes Hjulmand for en sand ‘Allegri-spiller’ med henvisning til Juventus-manager Massimiliano Allegri. Hjulmand skulle falde i managerens smag, som blandt andet skulle være betaget af danskerens evne til at bryde modstandernes spilplaner, sætte tempo og tage ansvar.

Mediet skriver desuden, at det forventes, at Hjulmand kan hentes i løbet af sommerens transfervindue for et beløb i omegnen af 20 millioner euro – svarende til omkring 150 millioner kroner.

Hjulmand er fortsat på kontrakt i Lecce frem til sommeren 2024. Kontrakten indeholder dog en option, der gør det muligt for klubben at forlænge kontrakten med endnu et år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer