2 min læsningBrøndby-profil med direkte opfordring til utilfredse fans: Læg det til side og støt os!

Ohi Omoijuanfo opfordrer alle Brøndby-fans til at skabe stemning og bakke op om holdet, når klubben søndag møder Silkeborg IF.

2 min læsning
Ohi Omoijuanfo opfordrer Brøndby-fans til at droppe stemningsboykot.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er stor utilfredshed blandt nogle af Brøndby-fansene.

Brøndbys nye ejere, Global Football Holdings (GFH), har fået en blandet modtagelse blandt klubbens fans.

Og det fik i slutningen sidste år den stemningsskabende fangruppering Alpha til at melde, at man indstillede alle tribuneaktiviteter frem til vinterpausen. Et tiltag der er fortsat efter pausen og eftersigende vil fortsætte frem til sommerpausen – eller indtil en tilfredsstillende aftale er vedtaget.

Men i Brøndbys spillertrup håber man på, at de fans, der i disse dage boykotter stemningen, snart vil give lyd fra sig fra tribunen igen.

En af de spillere er den store angriber Ohi Omoijuanfo. I et opslag på Instagram henvender Ohi sig til fansene med en opfordring.

– Arbejdet er ikke overstået endnu, og vi tror stadig på det. Jeg håber, at alle fans, som elsker Brøndby, vil komme og støtte os på søndag.

– Jeg ved, der har været skænderier og utilfredse fans på grund af nogle beslutninger fra klubben, og vi kan alle forstå jer. Men lad os lægge det til side for nu og måske efter disse to vigtige kampe tage en god snak og finde fælles fodslag eller en form for forståelse.

Ohi Omoijuanfo opfordrer til at afslutte stemningsboykot i Brøndby.
Brøndbys Ohi Omoijuanfo har scoret til 1-0 og jubler med Nicolai Vallys under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby i Herning mandag d. 27. februar 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

– Vi har brug for, at alle er der på søndag og laver så meget larm som muligt. Vi spiller en virkelig vigtig kamp, som afgør, om vi kommer i top seks eller ej.

– Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtige I fans er for os. Jeg kan ikke love, at vi vinder, men jeg kan love, at vi vil kæmpe og gør alt for det. Lad os gøre det sammen, skriver Ohi Omoijuanfo i sit opslag.

Brøndby tager søndag imod Silkeborg IF på hjemmebane klokken 18:00. Kampen kan følges direkte på Tv3+ og Viaplay.

Medie: Brøndby-stopper tæt på skifte

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer