1 min læsningMedie: Bodø/Glimt på målmandsjagt i AGF og Silkeborg

Bodø/Glimt er eftersigende på jagt efter en ny målmand. Og her har klubben valgt at rette blikket mod den danske Superliga - nærmere bestemt AGF og Silkeborg IF.

1 min læsning
Bodø/Glimt Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den norske topklub Bodø/Glimt er på jagt efter en ny målmand.

Tidligere kom det frem, at klubben var klar til at kaste en stor pose penge efter en ny keeper, men nu har man angiveligt lavet en uvending.

Således kigger klubben nu eftersigende efter en ny målmand til en lidt billigere pris. Og her skulle klubben nu have udset sig to potentielle transferemner i den danske Superliga – næremere bestemt i AGF og Silkeborg IF.

Det er TV2 Norge, der torsdag erfarer Bodø/Glimts interesse.

Der skulle angiveligt være tale om Silkeborg IF’s Oscar Hedvall, som lige nu frister en tilværelse som reserve efter klubbens førstemålmand Nicolai Larsen.

Samtidig skulle Bodø/Glimt også overveje AGF-keeperen Per Kristian Bråtveit, som ligeledes er fastmand på bænken i Aarhus efter førstekeeper Jesper Hansen.

Duelund vil se forbedringer mod AC Horsens: Vi skal være bedre på bolden

Begge af de to nævnte keepere har kontraktudløb med deres respektive klubber til sommer og kan derfor frit forhandle kontrakt med Bodø/Glimt.

TV2 Norge melder dog, at Bodø/Glimt ønsker at hente en forstærkning til målmandspositionen allerede nu, og det vil derfor kræve, at klubberne skal nå til enighed om en transfer, hvis et skifte skal komme på tale.

Mediet melder, at der endnu ikke er noget på plads mellem klubberne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer