1 min læsningMedie: Brentford-stjerne kan se frem til mindst et halvt års karantæne

Ivan Toney er blevet sigtet for at have brudt bettingreglerne i 262 tilfælde, og det kan betyde en meget lang pause til Brentford-bomberen.

1 min læsning
Ivan Toney risikerer en lang karantæne efter de mange brud på bettingreglerne.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den kan blive rigtig dyr.

Ivan Toney har ifølge flere engelske medier, herunder Daily Mail og Sky Sports, erkendt sig skyldig i en stor del af de i alt 262 sigtelser om at have brudt bettingreglerne under det engelske fodboldforbund, FA.

Det kan nu meget vel få store konsekvenser for både Brentford og den engelske angriber selv.

I hvert fald skriver Sky Sports, at de mange regelbrud forventes at resultere i mindst seks måneders karantæne.

Ivan Toney blev i første omgang anklaget for 232 tilfælde af regelbrud tilbage i november – noget, som skulle have fundet sted i perioden mellem februar 2017 og januar 2021.

I december blev der tilføjet 30 anklager til den i forvejen lange liste.

FA sigter Ivan Toney for yderligere overtrædelser af bettingregler

Sky Sports skriver videre, at det er i Brentfords interesse at få Ivan Toney dømt og altså ramt af karantænen hurtigst muligt, så han ikke misser store dele af næste sæson.

En karantæne vil nemlig også inkludere sommermånederne, hvor der som bekendt er pause i Premier League, og Brentford ligger lige nu godt til i tabellen og skal altså ikke frygte nedrykning i denne sæson.

Det foreventes dog, at der kommer til at få flere uger, inden FA har forholdt sig tilstrækkeligt til Ivan Toneys svar på de mange sigtelser, og udsigten til en høring er derfor først i april.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer