Highlights: Daramy og Claesson sender FCK på semifinalekurs

FCK og Vejle spillede det første af to opgør i Pokalen, da de onsdag mødtes i Parken. En kamp, der ikke blev noget festfyrværkeri.

Mohammed Daramy med storspil i sejren mod OB.

FC København var til kvartfinaleopgøret mod Vejle store favoritter på hjemmebane.

De havde dog svært ved at bryde Vejle ned, hvilket også betød en første halvleg uden de store chancer. Derfor gik holdene også til pause, som kampen startede, nemlig 0-0.

Midt i anden halvleg kom forløsningen endelig, da Mohammed Daramy blev redningsmanden, der bragte københavnerne i front. Daramy var blevet skiftet ind blot ti minutter tidligere, men endte alligevel med at være kampens farligste spiller, da han kort efter havde endnu en god chance, som dog blev pillet af Nathan Trott i Vejle-buret.

I otte minutters overtid i anden halvleg blev kampen reelt lukket, da Victor Claesson prikkede et indlæg i kassen og dermed bragte FCK på semifinalekurs med sit mål til 2-0.

Med 2-0 har FCK et rigtig godt udgangspunkt, inden returopgøret i Nørreskoven den 6. april.