1 min læsningStor fransk avis: PSG-boss granskes efter anklager om kidnapning og tortur i Qatar

Paris Saint-Germains præsident Nasser Al-Khelaifi anklages for kidnapning og tortur, og han efterforskes nu angiveligt af tre franske dommere.

1 min læsning
PSG's præsident Nasser Al-Khelaifi undersøges for kidnapning og tortur.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kidnapning og tortur.

Det er nogle af de anklager, som er blevet rettet imod PSG’s præsident Nasser Al-Khelaifi.

Og nu har de alvorlige anklager, som i øvrigt er fremsat af den fransk-algeriske lobbyist Tayeb Benabderrahmane, fået konsekvenser for Al-Khelaifi, da sagen nu angiveligt skal granskes af tre franske dommere fra domstolen i Paris, som skal dykke ned i sagen. Det skriver den franske avis L’Équipe.

Anklagerne lyder på, at Al-Khelaifi skulle have stået bag kidnapning og tortur af Tayeb Benabderrahmane tilbage i 2020. Hændelser der alle skulle have fundet sted i Al-Khelaifis hjemland, Qatar.

Ifølge L’Équipe hævder Benabderrahmane, at hændelserne skulle have fundet sted, da han var i besiddelse af oplysninger, der kunne skade PSG-præsidentens omdømme.

– Vi er meget glade for, at den rigtige version af den her sag endelig bliver undersøgt af den franske domstol, siger Benabderrahmanes advokater, Maitres Romain Ruiz og Gabriel Vejnar, ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Sensationel manager-rokade kan være på vej i PSG

PSG-bossen selv har været ude at fordømme anklagerne som falske. Han kalder blandt andet Benabderrahmane og folkene omkring ham for ‘professionelle kriminelle’.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer