3F Superligaen

FCK’s Lerager: Vi har respekt for Vejle, men vi vil vinde pokalturneringen

F.C. København møder søndag Vejle Boldklub hjemme i pokalturneringens kvartfinale. Klubbens Lukas Lerager fortæller, at holdet går efter at vinde hele turneringen og Superligaen denne sæson.

Lukas Lerager er ikke bleg for at kalde FCK favoritter til Superliga-titlen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

The double.

Det er, hvad F.C. København går efter denne sæson.

Ifølge klubbens midtbanespiller Lukas Lerager har holdet nemlig et mål om at vinde både pokalturneringen og mesterskabet.

– Der er to trofæer at vinde i Danmark, og det er vores mål at vinde dem begge, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Det er noget særligt at vinde titler, og FCK skal altid være med, når det bliver afgjort. Samtidig vil det være vildt fedt at opleve at spille en pokalfinale i Parken, så det er klart et af vores store mål her i foråret.

For at vinde hele pokalturneringen skal F.C. København dog forbi flere hold i jagten på trofæet. I første omgang gælder det Vejle Boldklub, der i første af to kvartfinaler skal til Parken.

Highlights: Claesson-kasse sørgede for FCK-sejr mod AaB

Lukas Lerager har respekt for førerholdet i NordicBet Ligaen, men der er kun et mål for øje for ham og klubben onsdag.

– Vi skal ud og diktere spillet og holde tempoet højt som altid hjemme i Parken, siger han og fortsætter:

– Vi har stor respekt for Vejle, som er et hold på Superliga-niveau og vil gøre alt, de kan, for at gøre kampen svær for os. Når det er sagt, så er det en sejr, der tæller for os, så vi står godt inden returkampen i Vejle.

Vejle fortsatte, hvor de slap i NordicBet Ligaen: Udklasserede Fremad Amager i forårsåbner

Kampen mellem F.C. København og Vejle Boldklub har kick off onsdag klokken 20.00. Du kan se kvartfinalen på DR2 og DR TV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P