1 min læsningMedie: Babacar har afvist flere tilbud om at forlade F.C. København

FCK-cheftræner Jacob Neestrup har gjort det klart, at Khouma Babacar ikke har en fremtid i klubben. Alligevel har angriberen angiveligt afvist flere tilbud fra andre klubber.

1 min læsning
Foto:Philip Davali/Ritzau Scanpix

Han blev meldt færdig i F.C. København frem mod transfervinduet i januar.

Alligevel er han stadig at finde i klubben efter transfervinduets ende. Khouma Babacar er fortsat F.C. København-spiller, men det skyldes angiveligt ikke manglende interesse for senegaleseren.

Det skriver Ekstra Bladet søndag.

Her fremgår det, at Khouma Babacar fortsat ikke er med i planerne for F.C. København og klubbens cheftræner Jacob Neestrup.

Samtidig påpeges det, at FCK har afsøgt mulighederne for at sende Babacar afsted. Men det har dog været lettere sagt end gjort.

For selvom mediet melder om interesse i Babacar fra flere klubber, så er det mediets forståelse, at den 29-årige angriber selv har afvist de tilbud, der er blevet sendt i hans retning.

Neestrup efter FCK-løsrivelse: Det ændrer ikke noget

Det skulle angiveligt være lønmæssige forhold, der skulle få Babacar til at slå bremserne i, da han i forvejen tjener en betragtelig sum i hovedstadsklubben.

Babacar skiftede til F.C. København på en fri transfer i januar 2022. Her er det blevet til tre mål og to assists i 17 kampe. I denne sæson er det dog blot blevet til 55 minutters spil fordelt på tre kampe for Babacar, der end ikke var med holdet på træningslejr i vinterpausen.

Khouma Babacar har fortsat kontrakt i FCK frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer