1 min læsningTre lynscoringer sikrede Viborg sejren over AC Horsens

Med en vanvidsstart, som sikrede tre scoringer i kampens første 18 minutter, tromlede Viborg over AC Horsens søndag eftermiddag.

1 min læsning
AC Horsens mod Viborg FF i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Viborg FF kom flot igen efter sidste weekends 4-0-ydmygelse mod FC Midtjylland, da de lukkede opgøret mod AC Horsens med tre scoringer på 18 minutter.

Viborg kan før opgøret bryste sig af en andenplads i Superligaen og skal forsøge at spille sig sikkert videre til forårets mesterskabsslutspil, mens AC Horsens fortsat er en del af kampen om at ende i top seks.

Viborg FF tabte første kamp efter vinterpausen med hele 4-0 mod rivalerne fra FC Midtjylland, mens AC Horsens fik ørerne i maskinen mod Brøndby IF, hvor man tabte 5-2. Begge mandskaber søger således oprejsning søndag.

Kampen for oprejsning fik en særdeles seværdig start. Allerede efter fire minutter kunne gæsterne fra Viborg bringe sig foran med 1-0 på et mål af Elias Achouri.

Og det satte gang i nogle vanvittige Viborg-minutter. 12 minutter senere var Achouri igen på pletten – 2-0 til Viborg. Og blot to minutter senere ville Alassana Jatta også lege med – 3-0 til Viborg efter blot 18 minutter.

En føring AC Horsens viste sig ikke at kunne gøre noget ved, og som endte med at holde til dommerens slutfløjt. Sejren betyder, at Viborg stadig er at finde på Superligaens andenplads, mens AC Horsens heller ikke rykker sig fra deres tiendeplads.

Superligaen får udenlandske dommere

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer