1 min læsningMedie: Lewandowski giver holdkammerat skylden for nederlag til United

Robert Lewandowski var dybt frustreret over nederlaget til det engelske storhold. Noget han ikke kunne skjule i omklædningsrummet.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group C - FC Barcelona v Inter Milan - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 12, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski reacts after scoring their second goal REUTERS/Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lewandowski skiftede i sommer Bayern München ud med FC Barcelona for at finde nye udfordringer.

Han havde dog nok ikke regnet med, at holdet blev slået ud i 16-delsfinalerne i Europa League.

Ikke desto mindre var det, hvad der skete, da den catalanske klub torsdag aften tabte til Manchester United og derfor er færdige i europæisk fodbold i denne omgang.

Noget den polske stjerneangriber angiveligt mente, Ansu Fati havde stor skyld i. Det skriver det spanske medie AS.

I kampens døende minutter havde Barcelona en mulighed for at udligne, da et indlæg fra Ferran Torres var på vej ind i panden på Lewandowski.

Lige inden den nåede den polske pandebrask, hoppede Fati op foran ham, ramte bolden skævt og sendte den langt over mål. Polakken reagerede ved at slå ud med armene og være tydeligt frustreret. Men eftersigende sluttede det ikke er.

Arsenal, Manchester United og Juventus – Se hele Europa League-lodtrækningen

I omklædningsrummet skulle Robert Lewandowski have taget sig en ‘alvorssnak’ med Ansu Fati, og fortalt ham, at han i fremtiden skulle være mere opmærksom på, om andre stod bedre placeret til at afslutte samt, at det ikke var første gang, at den unge spanier havde frataget angriberen muligheden for at score.

Hvordan det endte derfra, melder mediet intet om.

Lewandowski får dog en ny mulighed for at komme på tavlen, når FC Barcelona søndag drager i kamp mod Almeria i jagten på det spanske mesterskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer