1 min læsningMedie: Buddene på United ikke høje nok: Glazer-familien vil have flere penge

Glazer-familien satte i efteråret Manchester United til salg. I sidste uge kom der flere bud på klubben. Buddene er dog ikke høje nok til, at der bliver skiftet ejere lige foreløbigt.

1 min læsning
Glazer-familien kan få økonomisk opbakning og forblive ejere af Manchester United.

England eller Qatar.

Længe har rygterne gået på, at enten Sir Jim Ratcliffe eller Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani skulle blive ny ejer af Manchester United. Men måske ikke.

I hvert fald skriver Financial Times, at de bud, der hidtil er lagt på klubben ikke er høje nok til, at de nuværende ejere i form af Glazer-familien, overvejer at sælge.

Ifølge mediet, har Glazer-familien sat et prisskilt på klubben, der lyder på 6 milliarder pund, hvilket svarer til lidt over 50,5 millarder kroner.

Et prisskilt, hverken Ratcliffe eller Sheikh al-Thani har mødt endnu.

Englænderen har budt på 69 procent af klubben, men det vides ikke, hvor højt buddet er på. Sheikh al-Thani har angiveligt budt knap 38 milliarder kroner. Et bud der vil betyde, at han overtager 100 procent af klubben.

United-stopper inden finalen: Klubben kræver trofæer

Mediet skriver dog videre, at qatareren skulle være klar til at hæve sit bud, da han er meget opsat på, at overtage klubben.

Glazer-familien har dog ikke travlt, og skulle være klar til at vente indtil sommer, så de ikke tager en forhastet beslutning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer