1 min læsningUnited-fans holder vejret: Rashford tvivlsom til Carabao Cup-finale

Marcus Rashford har været Manchester Uniteds helt store stjerne denne sæson. Nu fortæller Erik ten Hag, at han måske ikke spiller søndag.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Leicester City - Old Trafford, Manchester, Britain - February 19, 2023 Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring their second goal REUTERS/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United fik torsdag en stor sejr, da de slog FC Barcelona ud af Europa League.

Det er dog en sejr, som kan vise sig, at have store konsekvenser for holdet, da Marcus Rashford i slutningen af opgøret måtte lade sig udskifte.

Efter kampen kunne han ses humpe ned langs sidelinjen mod omklædningsrummet, mens han havde taget den ene støvle af. Noget der kunne være en skade, og som Manchester United-manager Ten Hag fredag blev forholdt på et pressemøde.

– Jeg ved ikke, om Rashford bliver klar. Vi skal lave nogle medicinske undersøgelser på ham, før vi ved det. Vi lavede nogle efter kampen i går, men det var for kort tid efter kampen, så der kunne vi ikke fastslå noget.

– Vi er nødt til at vente, før vi ved med 100 procents sikkerhed, om han kan spille mod Newcastle på søndag eller ej.

Manchester United skal søndag forsøge at vinde det første trofæ siden Europa League-trofæet i 2017, mens Newcastle med en sejr sikrer sig det første trofæ siden 1955.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer