2 min læsningMedie: Problemer i den blå del af London – Chelsea-stab til krisemøde

Premier League-klubben Chelsea skulle angiveligt have indkaldt til krisemøde i denne uge grundet svigtende resultater og dårlig moral.

2 min læsning
Chelsea indkalder til krisemøde. Graham Potter fyring.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Potter out! Eller hvad?

De har købt den ene stjerne efter den anden. Alligevel har denne sæson været langt fra tilfredsstillende for Premier League-klubben Chelsea FC.

Derfor har klubben angiveligt indkaldt til et krisemøde i løbet af denne uge. Det skriver flere internationale medier – heriblandt Evening Standard – onsdag.

Her skulle Chelseas teknisk direktør Christopher Vivell have kaldt hele klubbens stab sammen for at diskutere situationen og forsøge at forbedre moralen.

Direktørerne Paul Winstanley og Laurence Stewart deltog efter sigende også i mødet, mens ejerne ikke var til stede.

Mødet kommer i kølvandet på, at klubben nu ikke har sejret i fem kampe i streg, mens mange af storklubbens fans angiveligt kræver Graham Potter fyret.

Der skulle dog stadig være tiltro til Potter fra Chelsea-ejer Todd Boehly og derfor forventes det også, at Graham Potter får resten af sæsonen til at få vendt skuden.

Fire Chelsea-stjerner er ‘all-clear’ til Tottenham-brag

Graham Potter kom til Chelsea i starten af denne sæson efter klubbens fyring af tyske Thomas Tuchel. Her skulle Chelsea angiveligt have betalte 128 millioner til Brighton for Potter.

Siden september har Graham Potter stået i spidsen for Chelsea i 25 kampe. Her er det i alt blevet til ni sejre, syv uafgjorte resultater og ni nederlag – et pointsnit på 1,36 point per kamp. Det rækker til en øjeblikkelig 10. plads i Premier League.

Chelsea næste opgave bliver kampen mod Tottenham, som løber af stablen søndag klokken 14:30. Opgøret kan følges direkte på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer