2 min læsningLyngby-bet: Beckmann får karantæne efter Nagalo-batalje – klubben dybt uenig i afgørelsen

Lyngby bekræfter onsdag aften, at klubbens assistent Mikkel Beckmann har fået karantæne efter en hændelse i weekendens opgør mod FC Nordsjælland.

2 min læsning
Mikkel Beckmann får karantæne efter Nagalo-hændelse
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der var masser af følelser i spil, da FC Nordsjælland søndag gæstede Lyngby i Superligaen.

Kampen endte uafgjort 1-1, men en bestemt hændelse i kampens slutminutter stjal fokus – en hændelse der skulle føre til en udvisning af FC Nordsjællands Adamo Nagalo.

Efter en hård tackling blev Nagalo nemlig tildelt et rødt kort. Det sket på baggrund af to gule kort – den første for en hård tackling og den næste for at skubbe til Lyngby-assistenten Mikkel Beckmann.

Sagen har efterfølgende fået et efterspil. Onsdag aften bekræfter FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup, at Nagalo er tildelt karantæne i de næste to opgør.

Men nu viser det sig, at hændelsen også kommer til at have konsekvenser for Mikkel Beckman, som i første omgang skubbede til Nagalo efter tacklingen.

Lyngby bekræfter nemlig onsdag aften, at Mikkel Beckmann – præcis som det gælder Nagalo – er blevet tildelt to dages karantæne for hændelsen.

Highlights: Bundproppen Lyngby stjal point mod FC Nordsjælland til sidst

Klubben skriver i den forbindelse:

“Vi er super ærgerlige over situationen, og vi er selvsagt helt uenige i dommen. Men vi tager dommen til efterretning og arbejder videre på at få tre point i Randers på søndag. For nu har vi ikke yderligere kommentarer.”

Se hændelsen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer