1 min læsningFCN-appel afvist: Nagalo-karantæne fastholdes

FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup fortæller onsdag aften, at klubbens appel i forbindelse med Adamo Nagalos udvisning mod Lyngby er blevet afvist.

1 min læsning
FC Nordsjællands Adamo Nagalo-appel er blevet afvist.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland må undvære Adamo Nagalo i to kampe.

Det står klart onsdag aften, hvor FCN’s cheftræner Johannes Hoff Thorup kan fortælle, at klubbens appel i forbindelse med Nagalos udvisning mod Lyngby BK er blevet afvist.

Det fortæller han i et interview med Sn.dk

Her ærgrer Hoff Thorup sig over udvisningen, som han ikke mener var berettiget.

– Vi har fået svar om, at han får to spilledages karantæne. Vi havde heller ikke regnet med, at det ville være anderledes.

– Vi mener oprigtigt ikke, at han skulle have haft det gule kort (der førte til udvisningen red.), så derfor sendte vi en appel. Og så er der noget principielt i det, fortæller han til sn.dk.

Medie: Så meget tjener FC Nordsjælland på Kamaldeen-handel

FC Nordsjælland indgav appellen, efter Adamo Nagalos blev tilkendt to gule kort på under 10 sekunder. Det første for en hård tackling og det næste for at have skubbet til Lyngby-assistenten Mikkel Beckmann, der dog selv trådte ind og skubbede Nagalo i første omgang.

Karantænen betyder, at Adamo Nagalo må sidde over i FC Nordsjællands kommende to kampe. Her møder FC Nordsjælland i første omgang OB. En kamp der finder sted fredag klokken 19:00 og kan følges på TV3 SPORT og Viaplay.

Se hændelsen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer