3 min læsningIngen udlængsel hos Cornelius: Lover F.C. København troskab

F.C. København bliver endestationen for Andreas Cornelius' karriere, hvis det står til angriberen selv.

3 min læsning
F.C. København-angriber Andreas Cornelius har ingen planer om at skulle andet i sin karriere end at spille for FCK.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Ja!

Svaret er ikke til at tage fejl af, når spørgsmålet til Andreas Cornelius lyder på, om han har planer om at blive i F.C. København resten af sin karriere.

Den store FCK-angriber fylder 30 til marts, og han har tidligere slået sine folder i både Premier League, Serie A, Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig, og han har ingen ambitioner om at skulle prøve sig af i udlandet igen.

– Jeg har prøvet mig af masser steder, så nej – det er ikke en ambition. Jeg har prøvet det hele, føler jeg. Nu er jeg her for at gøre det godt i FCK og for at hjælpe klubben og holdet, og det er et valg, som jeg er utrolig glad for, at jeg tog, så nej; Hvis jeg havde ambitioner om det, så var jeg jo bare blevet, siger Cornelius til campo.dk.

Andreas Cornelius blev hentet hjem til København og F.C. København på sommertransfervinduets sidste dag sidste år, og dermed har han taget hul på sin tredje periode i den danske hovedstadsklub.

Cornelius er kommet sig efter VM-skuffelse: Skal se fremad!

Selvom det så langt fra er gået som håbet for Cornelius i efterårssæsonen, så har han absolut ikke fortrudt skiftet, og det er der en særlig grund til.

– Jeg får bare en god balance i mit liv. Jeg kan godt lide at være her; Jeg føler mig godt tilpas og kan kombinere det med at spille fodbold på et højt niveau, der synes jeg bare, at jeg er priviligeret.

– Jeg er fra København, jeg er ægte københavner, jeg er gået op igennem ungdomsafdelingen her i klubben og kender alle her. Det er ikke alle, der har muligheden for at spille i så god en klub i deres hjemby, og det kan jeg godt lide, lyder det fra Cornelius.

Skidt nyt for FCK: Andreas Cornelius er ikke klar

Andreas Cornelius nåede at spille fem kampe i Superligaen i efterårssæsonen, mens han i lige så mange kampe måtte se skadet til fra tribunen.

Efter en lang vinterpause, hvor ‘Corner’ blandt andet var med det danske landshold til VM, var meldingerne om angriberens form gode, men alligevel var han igen helt ude af truppen med en skade, da F.C. København søndag slog Silkeborg 0-3.

Du kan se interviewet med Andreas Cornelius i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer