2 min læsningDet reneste spark: Miljørigtig rengøring af fodboldstøvler med The Shoecleaner

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen står bag det innovative rengøringssystem til fodboldstøvler kaldet The Shoecleaner, der sparer op til 90 procent på vandforbruget.

2 min læsning
The Shoecleaner til effektiv vask af fodboldstøvler.
Foto: The Shoecleaner

** Annoncørbetalt indhold**

“Du skal ikke komme herind med de snavsede fodboldstøvler!”.

De fleste fodboldentusiaster kender nok til den sætning, hvad end man har spillet på professionelt- eller amatørniveau.

Det gør den tidligere danske landsholdsspiller med over 100 landskampe på CV’et, Martin Jørgensen, også. Derfor har han fundet på en smart løsning, der let kan rengøre fodboldstøvlerne let og effektivt og samtidig spare på vandforbruget med omkring 90 procent – til glæde og gavn for miljøet.

Martin Jørgensen fik første gang øjnene op for løsningen, som i dag går under navnet ‘The Shoecleaner’, i løbet af sin tid i italiensk fodbold, hvor han står noteret for 400 kampe fordelt på de to Serie A-klubber Udinese og Fiorentina. Det skete i den lille provinsby Pontassieve lidt øst for Firenze.

Her løb han ind i Angelo Pezzanti, som var – ligesom det nok gælder for de fleste andre fodboldforældre – en smule frustreret over sin søns beskidte fodboldstøvler. Det blev startskuddet på en ny og effektiv idé til rengøring af fodboldstøvler.

Og Angelo Pezzantis løsning fra dengang er selvsamme løsning, som Martin Jørgensen og co. har videreudviklet til den støvlerenser, som i dag kaldes for ‘The Shoecleaner’. Et Produktet der kom på markedet i starten af 2012.

Danmark VM-rekord: Se alletiders danske VM-rekorder her

En test af støvlerenseren udformet af Teknologisk Institut tilbage i 2011 viser helt konkret, at The Shoecleaner sparer op til 90 procent på vandforbruget.

Det gælder, hvis man sammenligner The Shoecleaner med de støvlerensningssystemer, man ellers typisk har hos de fleste fodboldklubber.

Læs mere om The Shoecleaner her og se hvordan den virker på Youtube.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer