2 min læsningEfter poker-spil og McDonalds: PSG-chef forsvarer Neymar

Christophe Galtier forsvarer Neymar, efter der har floreret billeder af brasilianeren midt i et spil poker og på McDonald's dagen efter nederlaget til Bayern München i Champions League.

2 min læsning
Galtier forsvarer Neymar efter tur på McDonald's og poker-spil.
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Det kan til tider være udfordrende at være træner.

Især når man skal stå på mål for sine spilleres udskejelser udenfor banen. Og netop det har PSG-træner, Christophe Galtier, måtte gøre med Neymar.

Brasilianeren blev nemlig set sent om aftenen dagen efter PSG’s nederlag til Bayern München i Premier League midt i et spil poker og derefter på McDonald’s. Og nu tager Galtier sin verdensstjerne i forsvar.

– Jeg har snakket med Neymar. Jeg fortalte ham, hvad jeg synes. Neymar har sin egen ret på sin hviledag – han er meget passioneret omkring poker – og han har sin ret til at spille poker, fortæller Galtier ifølge ESPN og fortsætter:

– Og så fortalte jeg ham, hvad jeg synes om det billeder, der er kommet ud, og det kommer til at blive mellem ham og mig.

Efter den franske storklubs kamp mod Lille sidste weekend, udtalte Kylian Mbappé, at det var vigtigt, at han selv og hans holdkammerater restituerede og spiste godt inden opgøret mod Bayern München.

Highlights: Bayern sejrede trods tungt PSG-pres på Parc des Princes

Galtier var dog hurtig til at skyde alle paralleller mellem Mbappés kommentar og Neymars sene tur på McDonald’s til hjørne.

– Du kan ikke, og jeg kommer heller ikke til det, associere Kylians kommentar, ordene, han sagde i omklædningsrummet, til billedet af Neymar på en fastfood restaurant, fortæller Galtier ifølge ESPN.

PSG møder Bayern München i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinaler den 8. marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer